wizz airBagajele calatorilor curselor de la Londra la Cluj-Napoca si la Craiova au fost incurcate
Mai multi calatori care au venit luni cu o cursa Wizz Air de la Londra spre Cluj-Napoca au reclamat ca bagajele lor ar fi ajuns la Craiova, compania anuntand ca bagajele vor fi transportate de o firma autorizata la adresele de domiciliu.

 

Un pasager al cursei Wizz Air care a aterizat luni dimineata pe Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca pe pista din Londra avioanele de Cluj-Napoca si Craiova erau unul langa altul, astfel ca a dedus ca bagajele au fost incurcate intre cele doua destinatii.

”Cand am ajuns pe Aeroportul Cluj, am aflat ca in locul bagajelor noastre au venit cele care trebuiau sa plece la Craiova. Nu ne-a spus nimeni unde sunt bagajele noastre, dar am tras concluzia ca ale noastre sunt la Craiova, daca ale lor au ajuns la Cluj. Eram 100 de oameni cu aceasta problema. A fost aglomeratie mare si am renuntat (...). Speram sa le primim cat mai repede, eu am 6 bagaje si am mare nevoie de ele”, a spus acesta.

Reprezentantii Wizz Air au confirmat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca, din cauza unei ”situatii nefericite”, bagajele pasagerilor de pe zborurile W6 3304 de la Londra - Luton la Cluj-Napoca si W6 3754 de la Londra - Luton spre Craiova din data de 22 ianuarie 2018 nu au ajuns la aeroporturile de destinatie.

”Wizz Air, impreuna cu furnizorul de servicii de handling de la sol, a demarat imediat o serie de proceduri pentru a identifica bagajele pierdute. Cat de curand posibil, bagajele vor fi transportate de catre o firma autorizata la adresele de domiciliu. Wizz Air isi cere scuze pentru orice inconvenient cauzat si asigura pasagerii ca face tot ce ii sta in putinta pentru a-i tine la curent cu privire la situatie si le ofera intreaga asistenta”, au spus sursele citate.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head